Terhokerho

asukastuvan tiloissa

Kartta

Terhokerho

Tervetuloa mukaan yhteiseen ja rentoon tekemiseen!

MLL:n Kaakkurin paikallisyhdistys järjestää Kaakkurin asukasyhdistyksen kanssa valtakunnallisen Terhokerhon. Terhokerho on koko Suomen laajuinen MLL:n ja SPR:n tapaamispaikka kaiken ikäisille. Joka kerralla on oma teemansa, voimme askarrella, leikkiä, opiskella, laulaa, oppia, puhua ja kuunnella.
Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Ei ilmoittautumista.

Syksy 2017

21.9.
5.10.
19.10.
2.11. Isänpäivätouhuja
16.11.

30.11. Jouluaskartelua
14.12. Pikkujoulut

Terhokerho kokoontui keväällä 2017 joka toinen torstai klo 17.30-19.00 Kaakkurin asukastuvalla

Seuraa ilmoittelua täällä ja Facebookissa!

Mitä olemme jo tehneet?

To 18.5.

To 4.5. Äitienpäiväaskartelut jatkuvat

To 20.4. Kirjan ja ruusun -päivän aiheista toimintaa ja askartelua

To 6.4. Äitienpäiväaskarteluja. Tästä en kuitenkaan kerro sen enempää ennen äitienpäivää. Tällä kerralla aloitettuja askarteluja jatkamme to 4.5.

To 23.3. Leivottiin pullaa Kaakkurin Marttojen puheenjohtaja Riitta Pohjolan johdolla. Lopuksi saimme tietenkin suut makeiksi omatekoisilla pullilla. Riitti niitä vielä kotiin vietäviksikin.

To 23.2. Pääsimme testaamaan jännää materiaalia nimeltä kutistemuovi. Halukkaat saivat tehdä itselleen esimerkiksi avaimenperiä. Muovi käytettiin uunissa, jossa se kutistui yli puolet alkuperäisestä koosta.

To 9.2.

To 26.1. Kevään ensimmäinen  polkaistiin käyntiin kuntoilun ja rentoutuksen merkeissä kokeilemalla elefanttijoogaa. Yhtään elefanttia ei kuitenkaan tullut kerhoon ja jouduimme soveltamaan ohjeita, koska kaikilta osallistujilta puuttui kärsä. Kyselimme myös ideoita tulevalle keväälle. Moni oli innostunut erilaisista askarteluista ja sellaisia varmasti järjestetään kevään aikana. Lisää ehdotuksia voi antaa joka kerralla ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

2016

To 15.12. Pikkujoulujen rentoon ja rauhalliseen tunnelmaan päätimme Terhokerhon vuoden 2016. Jäämme innolla odottamaan uutta vuotta ja tuoko se mukanaan uusia kujeita. Hyvää joulua kaikille!

To 1.12. Itsenäisyyspäivää juhlittiin isänmaallisissa tunnelmissa askarrellen ja hieman herkutellenkin.

To 17.11. innostuimme askartelemaan joulukortteja sekä helminauhoja. Mukaan mahtui lapsia, mummoja, äitejä ja isejä. Lopussa prinsessa ja pupu ottivat tiukkaa kisaa hipan merkeissä.

To 3.11. juhlimme hieman etukäteen isejä pienellä ruokailulla, jonka kruunasi tietenkin täytekakku. Täytekakun saivat kuitenkin jokainen tehdä itse!

To 20.10. toteutimme pienimuotoisen sukuseikkailun. Lapset pääsivät tekemään sukupuita. Erityisesti aikuisten tehtävänä oli piirtää oma lapsuuden maisema ja kertoa siitä omille lapsille tai lapsenlapsille.

To 6.10. asukastupa täyttyi iloisista pelaajista ja leikkijöistä. Lautapelit kunniaan! :)

To 22.9. jokainen sai heijastimen (kiitos Liikenneturva), jonka sai tuunata mieleisekseen (kiitos Shelby Tuirasta, www.shelby.fi).

To 8.9. valmistimme runsain joukoin terhopasseja, joihin saa laittaa tarroja, leimoja, piirrustuksia tai tarinoita joka Terhokerho-kerralta. Säilytämme passeja, joten niitä ei tarvi muistaa ottaa mukaan. Passeja voi valmistaa myös jatkossa, jos et vielä kerennyt tehdä omaa.

Tervetuloa!

Syksy 2016 potkaistiin käyntiin

Kiitos kaikille ihanille ensimmäisestä Terhokerhosta! Väkeä oli melkein 30hlö! Tällaisia hienoja terhopasseja syntyi ja rakensimme ystävyyden terhoverkon. Vähän oli mukana myös nauruterapiaa ja lauleskelua. Tervetuloa taas kahden viikon päästä samaan aikaan leikkimään, askartelemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta!

Ötökkähotellit

Kevään 2016 viimeisellä kerralla askartelimme hienoja ötökkähotelleja. Näillä voimme  varmistaa tärkeiden pölyttäjäötököiden hyvän talvehtimisen.

Kevät 2017 Terhokerhossa

Lisää leikkimistä?

100% 100%
0% 0%

Lisää pelaamista?

Lisää askartelua?

Lisää ulkoilua?

33% 33%
66% 66%

Lisää retkiä?

100% 100%
0% 0%

Jotain muuta? Mitä? Kerro se meille tässä!